Är du en coach?

Coachar du människor eller organisationer? Då ska du läsa det där.

HittaCoachen är en nystartad kostnadsfri tjänst där målet är att samla alla sveriges coacher inom business, personlig utveckling, mental coach, ledarskap mm. 

Kan jag bli medlem?

Eget företag / anställd och coachar företag eller personer.

Eget företag eller anställd

För att hålla en hög nivå vill vi att du som coach antingen driver eget företag eller är anställd som coach. 

Coaching för företag eller privatpersoner

Vi har i ett inledningsskede valt att lämna några kategorier av coacher utanför. Så jobbar du inom, missbruksproblem, barn & ungdom, par/relationer, kost, vikt eller träning så finns det inga kategorier inom detta just nu. Är du osäker eller har du andra frågor eller idéer är du välkommen att kontakta fredrik@weemedia.se.

Hur fungerar webbplatsen för besökare?

Besökare kan hitta dig genom plats/karta, kategori och expertområde.

Plats/Karta

En besökare som söker efter dig ska kunna söka på plats genom att skriva in ort. Detta är alltså orten där du är verksam.

Kategori

Det ska också gå att hitta dig via kategori. Kategorier är en mer generellt indelning av ditt område så som företag, personal, vägledning, personlig utveckling.

Expertområde

Expertområde är mer specifikt vad du sysslar med. T ex., Social Selling, NLP, Hypnos, Konflikthantering mm. Ibland kan kategorier och expertområden blandas ihop men om en besökare söker på själva ordet kommer du ändå komma upp i resultatlistan.

Min kategori finns ej?

Nya kategorier samt experområden läggs till löpande.

Om du inte hittar lämplig kategori eller expertområde hör av dig direkt till oss så ser vi till att lägga till detta i systemet.

Hur kommer jag igång?

Det är enkelt att komma igång.

Det är enkelt att komma igång, skapa bara ett konto och lägg sedan till din coachprofil. De flesta fält är valfria men ju mer information du har med om dig själv, desto lättare blir det att hitta dig och ju bättre optimerad blir din profil för sökmotorer.

Vad kostar det?

Ett medlemskap på hittacoachen.se är alltid gratis.

Att skapa ett konto och lägga upp sin coachprofil kommer alltid vara gratis. När vi sedan blir många coacher kan det komma tillgäggstjänster för bättre synlighet och fler sökträffar.

Hur optimerar jag min profil?

Kategorier, sökord och expertområden.

När du optimerar din profil tänk på att använda ord som dina kunder kan tänkas söka på. Skriv utförligt vad din coaching hjälper till att uppnå eller problem som du hjälper till att minimera. Hur går coachingen till? Osv. Placera dig inte i för många kategorier, max 2. Fokusera istället på expertområden. Här lägger du till så många som det bara går. Hittar du inte dina expertområden, kontaktar du oss så lägger vi till dem om de är vedertagna uttryck alt sökbara termer.

Frågor?

fredrik@weemedia.se eller vår Facebookgrupp.

Ställ gärna frågor. Tjänsten utvecklas ständigt med coachen och kunden i fokus. Alla förslag till förbättringar är välkomna.
Skicka dina frågor till fredrik@weemedia.se eller bli medlem vår Facebookgrupp och ta del av diskussionen som pågår där.